Price $23.00 Night

Dhomat janë afërsisht 24m2 mes pishave dhe me pamje nga lendina dhe malet perball. Përzgjedhja dhe çiftimi i materialeve është zgjedhur me kujdes për t’ju dhënë një përvojë interesante. Dysheku super i butë i krevatit është thjesht ekstravagant! Çdo dhomë është e ndryshme ku jane përdorur nuanca unike dhe të përputhura me ambjentin. Keto veçori origjinale ndihmojnë që çdo dhomë të jetë streha juaj komode dhe e qetë.

Fillimi

Ana intime e hotelit tonë me 12 dhoma na mundëson të sigurojmë shërbimin personal të klientit në mënyrë që të ju ndihmojmë gjatë qëndrimit në Shqiperi dhe të siguroni që keni një përvojë të shkëlqyeshme dhe relaksuese. 

Ne jemi të kënaqur që 97.9% e mysafirëve tanë ishin të kënaqur me shërbimin tonë në 2019 (burimi: sondazh i klientit ) Kjo është ajo që e ka bërë Bio Farm një vend kaq të popullarizuar në mesin e mysafirëve tanë që na kanë renditur në krye të 1809 hoteleve në Shqiperi në Trip Advisor.

Lehtesirat

Hoteli është një ndërmarrje që ofron strehim me pagesë në baza afatshkurtra. Lehtësitë e ofruara mund të variojnë nga një dyshek me cilësi modeste në një dhomë të vogël në suita të mëdha me shtretër më të mëdhenj, me cilësi më të lartë, një komo, një frigorifer dhe pajisje të tjera kuzhine, karrige të veshur me susta, një televizor me banesë të gjërë dhe banjo en-suite. Dhomat me çmim më të ulët mund të ofrojnë vetëm shërbimet dhe pajisjet më themelore për vizitorët.

Pak histori

Në vitin 2014, në Tiranë ishin hapat e parë të rrugetimit tonë. Punuam dhe u perkushtuam në kryeqytet për të sjell për klientet tanë dicka ndryshe nga të tjerët.
Në Gramsh 2018, zgjeruam edhe më shumë sherbimin tonë dhe krijuam një kompleks agroturistik në zonën e Gramshit, në fshatin Bulcar.

Komoditeti i dhomës

Dhomat tona dhe shtëpitë e drurit, janë të bollshme me hapësirë deri ne 30 metra katrorë, ku ju mund të relaksoheni pa fund me partnerin apo familjen tuaj. Një shtrat madhështor, divan, mjedise çlodhës, ballkon të madh me pamje nga mali apo kopshti
 • TV
 • Wi-Fi
 • Mëngjesi i përfshirë
 • Tualet
 • Spa
 • Newspaper
 • Mini Bar
 • Ajër të kondicionuar
 • Gymnasium

Dhomat janë afërsisht 24m2 mes pishave dhe me pamje nga lendina dhe malet perball. Përzgjedhja dhe çiftimi i materialeve është zgjedhur me kujdes për t’ju dhënë një përvojë interesante. Dysheku super i butë i krevatit është thjesht ekstravagant! Çdo dhomë është e ndryshme ku jane përdorur nuanca unike dhe të përputhura me ambjentin. Keto veçori origjinale ndihmojnë që çdo dhomë të jetë streha juaj komode dhe e qetë.

Fillimi

Ana intime e hotelit tonë me 12 dhoma na mundëson të sigurojmë shërbimin personal të klientit në mënyrë që të ju ndihmojmë gjatë qëndrimit në Shqiperi dhe të siguroni që keni një përvojë të shkëlqyeshme dhe relaksuese. 

Ne jemi të kënaqur që 97.9% e mysafirëve tanë ishin të kënaqur me shërbimin tonë në 2019 (burimi: sondazh i klientit ) Kjo është ajo që e ka bërë Bio Farm një vend kaq të popullarizuar në mesin e mysafirëve tanë që na kanë renditur në krye të 1809 hoteleve në Shqiperi në Trip Advisor.

Lehtesirat

Hoteli është një ndërmarrje që ofron strehim me pagesë në baza afatshkurtra. Lehtësitë e ofruara mund të variojnë nga një dyshek me cilësi modeste në një dhomë të vogël në suita të mëdha me shtretër më të mëdhenj, me cilësi më të lartë, një komo, një frigorifer dhe pajisje të tjera kuzhine, karrige të veshur me susta, një televizor me banesë të gjërë dhe banjo en-suite. Dhomat me çmim më të ulët mund të ofrojnë vetëm shërbimet dhe pajisjet më themelore për vizitorët.

Pak histori

Në vitin 2014, në Tiranë ishin hapat e parë të rrugetimit tonë. Punuam dhe u perkushtuam në kryeqytet për të sjell për klientet tanë dicka ndryshe nga të tjerët.
Në Gramsh 2018, zgjeruam edhe më shumë sherbimin tonë dhe krijuam një kompleks agroturistik në zonën e Gramshit, në fshatin Bulcar.

Komoditeti i dhomës

Dhomat tona dhe shtëpitë e drurit, janë të bollshme me hapësirë deri ne 30 metra katrorë, ku ju mund të relaksoheni pa fund me partnerin apo familjen tuaj. Një shtrat madhështor, divan, mjedise çlodhës, ballkon të madh me pamje nga mali apo kopshti
 • TV
 • Wi-Fi
 • Mëngjesi i përfshirë
 • Tualet
 • Spa
 • Newspaper
 • Mini Bar
 • Ajër të kondicionuar
 • Gymnasium

Dhomat janë afërsisht 24m2 mes pishave dhe me pamje nga lendina dhe malet perball. Përzgjedhja dhe çiftimi i materialeve është zgjedhur me kujdes për t’ju dhënë një përvojë interesante. Dysheku super i butë i krevatit është thjesht ekstravagant! Çdo dhomë është e ndryshme ku jane përdorur nuanca unike dhe të përputhura me ambjentin. Keto veçori origjinale ndihmojnë që çdo dhomë të jetë streha juaj komode dhe e qetë.

Fillimi

Ana intime e hotelit tonë me 12 dhoma na mundëson të sigurojmë shërbimin personal të klientit në mënyrë që të ju ndihmojmë gjatë qëndrimit në Shqiperi dhe të siguroni që keni një përvojë të shkëlqyeshme dhe relaksuese. 

Ne jemi të kënaqur që 97.9% e mysafirëve tanë ishin të kënaqur me shërbimin tonë në 2019 (burimi: sondazh i klientit ) Kjo është ajo që e ka bërë Bio Farm një vend kaq të popullarizuar në mesin e mysafirëve tanë që na kanë renditur në krye të 1809 hoteleve në Shqiperi në Trip Advisor.

Lehtesirat

Hoteli është një ndërmarrje që ofron strehim me pagesë në baza afatshkurtra. Lehtësitë e ofruara mund të variojnë nga një dyshek me cilësi modeste në një dhomë të vogël në suita të mëdha me shtretër më të mëdhenj, me cilësi më të lartë, një komo, një frigorifer dhe pajisje të tjera kuzhine, karrige të veshur me susta, një televizor me banesë të gjërë dhe banjo en-suite. Dhomat me çmim më të ulët mund të ofrojnë vetëm shërbimet dhe pajisjet më themelore për vizitorët.

Pak histori

Në vitin 2014, në Tiranë ishin hapat e parë të rrugetimit tonë. Punuam dhe u perkushtuam në kryeqytet për të sjell për klientet tanë dicka ndryshe nga të tjerët.
Në Gramsh 2018, zgjeruam edhe më shumë sherbimin tonë dhe krijuam një kompleks agroturistik në zonën e Gramshit, në fshatin Bulcar.

Komoditeti i dhomës

Dhomat tona dhe shtëpitë e drurit, janë të bollshme me hapësirë deri ne 30 metra katrorë, ku ju mund të relaksoheni pa fund me partnerin apo familjen tuaj. Një shtrat madhështor, divan, mjedise çlodhës, ballkon të madh me pamje nga mali apo kopshti
 • TV
 • Wi-Fi
 • Mëngjesi i përfshirë
 • Tualet
 • Spa
 • Newspaper
 • Mini Bar
 • Ajër të kondicionuar
 • Gymnasium

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dhomë e thjeshtë – Me ndricim të brendshëm, kati 1”

Regular plan

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
$23.00 $23.00 $23.00 $23.00 $23.00 $23.00 $23.00