Ne do të jemi të lumtur tu përgjigjemi të gjitha kërkesave apo rezervimeve që mund të kërkojnë mysafirët tanë.

Adresa

  • 1 - Gramsh - Fshati Bulcar
  • 2 - Tiranë - Rruga 'Arben Minga'

Telefon

+355 69 786 2241

Keni ndonjë pyetje?

Ju lutemi plotësoni detajet më poshtë dhe pastaj klikoni në butonin Dërgo' dhe ne do të jemi në kontakt