Ky eshte Tani,

shefi i guzhines ne fermen tone i cili kujdeset qe cdo gje te jete e shijshme.

Ai kurrë nuk u thotë ‘jo’ kërkesave të miqve tanë.

Njerëzit e përgëzojnë për gatimin e tij dhe ai gjithmonë skuqet. Çdo mëngjes, në agim, ai kujdeset nga toka jonë të siguroj që të kemi produktet e freskëta, perimet më të mira dhe frutat më të shijshëm.

Kamarierët tanë miqësor i lejojnë vaktet tuaja edhe më të këndshme.